Related Posts with Thumbnails

pening jgk ek.. korang try ni kalo terer  

Posted by K I R I M A R U~


MAU BERANGKAT SUDA..  

Posted by K I R I M A R U~

hari ini hari jumaat
adalah merupakan penghulu segala hari

tinggal 2 hari lagi mau berangkat suda
esok hari sabtu
cuti orang makan gaji
ahad merupakan hari perjalanan ku
praktikum kali ke 2 .. berdebar pula jantungku

bertolak ke seremban
jam 2 ptg

dengan kawan2 baru
bekerja dengan guru
kawan2 ku harap dapat membantu
jangan pula jadi kutu

wahai bungaku
walau dunia tak seindah surga
bersukurlah pada yang kuasa cinta kita di dunia

jumpa lagi di post mendatang

enJOy Dis PIc  

Posted by K I R I M A R U~

TIS IS ALL ABOUT 2 MEGAPIXEL




menJAdi aNAk aNGkaT Kali ke 2  

Posted by K I R I M A R U~



tepat pada jam 1030 malam kami sekeluarga jawatankuasa perwakilan pelajar (jpp) yang dah tua2 ni telah berangkat ke perkampungan di pantai timur sane nun..jerteh terengganu darul iman. banyak pengalaman , pengajaran dan pembelajaran yang berlaku semasa aku mengikuti program bakti siswa anak angkat ni.. best sangat......... macam2 benda , suka duka , hebat menarik semua la..

pergh 10 jam jugak beb nak sampai... lebey kurang jam 7 pagi da masuk da ke terengganu. sebelum sampai 2 macam2 la bende terjadi.. ade terjumpe pulak cikgukurang siuman yang belum bersara sedang tidur dalam suranu yang kami nak tumpang sembahyang subuh.. cikgu gile 2 tetibe je jerit2 kat kiteorang dengan beliau mengatakan " hah camni la orang bandar.. kurang ajar"

kami selambe jelah .. kekuatan kami sebanyak 40 orang bersiap sedia untuk bertempur tuan!!! heheh tetapi nasib baik la xde pape yang berlaku pon.. dia terjerit2 sendirian jela... dah name pon x btol hehe






naik kerbau besi moden yang berkelajuan 2000cc



SALAMAT BERJUMPA KEMBALI..  

Posted by K I R I M A R U~

Selamat berjumpa kembali haha
aku kembali dengan bnyak cerita2 hot setelah sekian lama aku mnyepi selama 3 minggu

aku bukan g manepon aku telah menghabiskan masa cuti kat umah dengan prinsip
" no technology makan is pasti"

so aku pon da lame x on laptop kesayangan ni..

nak tau ape aktiviti aku kat umah?

NEO~ ko telah requestkan kat aku so aku cite la hehehe

aku telah menjadi baby sitter amatur

name budak kecik yang berusia 4 bulan ni namenye nur aleesya fatina .. name manje yang kteorang panggil anna-ya..( mana dia) hobinya tidur saja sambil mengisap susu botolnya

mak ayahnya polis jua yang baru je pndah di perkampungan balai polis 2...

so my mum pon setuju la nak jage budak kecik ni..

rumah aku yang dulunya sepi sejak 15 tahun dulu dari tangisan bayi kini dah riuh rendah dengan kehadiran anna-ya

hehe best jugak la... sonok tgk bdk2 kecik ni sambil mengulangkaji teori kanak2 yang telah dipelari pada sem 1 teori piaget hahaha

btol la tu teori2 ni...anna-ya bertopi chef bersama walid
so tu jela keje dan aktiviti selama 2 minggu kat rumah bercuti... pembelajaran dan pengajaran jaga anak... kahkahkah
minggu ynag ke 3 aku dah ada kat kl utuk program baksis( baktisiswa di jerteh terengganu)

ikuti kisahnya.... tau!!!!!!!

There was an error in this gadget