Related Posts with Thumbnails

WelcoME New Blogger~!  

Posted by K I R I M A R U~ in

Tahniah kepada seorang blogger yang baru nk berkecimpung dalam dunia blog melog ni.
~ eceh.~

Selamat penjadi penulis Part time dan teruskan mengejar cita2 mu untuk menjadi blogger terhebat. Erk? Jangan lupa royalti untuk den yo. ! hehehe~**

TIPS dari Kirimaru utk Alya Wardina

Knowledge is good only if it is shared. As a new blogger,you have learned to change the Web template, and found out the tips, tricks, hacks, and tweaks of altering the Blogger template, customizing CSS, widgets, layout, blog design, inserting JavaScripts, HTML codes, Google AdSense, and other settings the hard way, through many trials and errors. **~ok copy~**

Yg penting try n error ye kak. 

SELAMAT MAJU JAYA!!!

Untunglaaa Ada Club Kereta.  

Posted by K I R I M A R U~ in , ,

hohoittttttt.............
salam ujung minggu.
den nk  story sket la . da lama x manaip naip nieh. boleh kannnnn???Aw~
 ujung minggu lepas den ada la jalan2 bersama-sama 
club kereta persona den ni. Club ni diberi nama 
 Den da join club ni hampir umur sama ngn umur Adiyat . Banyak la manfaat yang diperoleh terutama dalam penjagaan kereta yang bernama Persona ni. Aww~~
maklumla sebelum ni main boli yo kreto nk jago camno kodai yang tolongkan. asik kna tipoo jerrk. Umangai..


ni masa adiyat baru dapat Headwind sticker


ni majlis Berbuka Puasa Perdana Wanija Group


Huhoiiii tu Memembe Baru.

Sory camere Murah. Ni OPen House Wanija Group


wow taff!! erk...



korang2 yang ada kereta hebat2 ni ada x geng club untuk bertukar pandangan atau untuk secara sosialisasi?
Bagi sesetengah orang mereka berasa cam malas untuk join maybe xde masa nk bagi komitmen, anak yang ramai , xtau camna nk register or macam2 laie la. Lain Padang lain belalang. 
Ce search Google untuk keterangan lanjut.



Gila Beraya Sebagai Cekgu! houch!  

Posted by K I R I M A R U~

gila punya la lama raya baru sekarang nk ucap
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN KEPADA U'OLL2S yang menyambutnya. mudah2an SYAWAL ini memberi erti yg hebat buat kalian. huks.

raya sebgai org bekerjaya ni rase cam lain sket la cam sblom2 ni x brape byk duit. 
ni da bekerjaya ada la sket hasil titik peloh2 masin buat modal balik kampung hulur2 duit  raya kan??
sape nk duit raya?ok fine senyap je korang... xnk sudah.... *merapik gila hg***~~


nengok jela gambo2 den berayo yo...


tema raya : 2.0



peace youh..



halaman rumah kami.




bajet potoshoot hahaha..




eh? Adiyat.. mek Patin nyebokk..


tunangan org....


selamat hari raya!!!!!!


There was an error in this gadget