Related Posts with Thumbnails

AKU INGIN PULANG....  

Posted by K I R I M A R U~

Kini tiba masanya hati gumbira di hari raya...
bertemu sanak dan saudara mari kita bergembira
(statement diatas adalah intro =)

alhamdulilah bersyukur kehadrat Ilahi dengan limpah kurniaNya , gua da berjaya megharungi selama 4 THN setengah* di kampus ILMU KHAS ni dengan pelbagai pengalaman TO BE A TEACHER...

Gua hanya tinggal lagi setahun (kalau MQA pasKN lalala~~) gua berada di kampus ni...
gua pon x tau la camne la nak jadi sorng cekgu neh * runsing* sebb gua rase lebih enjoy berada di alam student ni * sbb xde guru besar kot + kelas stat lambat + kelas pon rilex* huhu..

tamatnya sem ni beerti gua da tamat utuk sem 6 dan tinggal lagi 2 sem jer..
sedih la plak....

gua berangkat pulang ke hometown langkawi pada malam ni...*LANGKAWIIIII GUA DATANG* gua akan meneruskan mengupdate blog ni.. ikutilah cerita2 dan pengembaraan yang menarik nnt hahaha..

pada member2 gua , bdk2 kelas , geng SHisha , geng JAming pastikan kte mereunion semula keyh...* salah dan silap harap dimaafi* kite sambung taun depan.. lalala~~
terutamanya pada geng segala2nya = bunga = nnt kite jumpe tau... hehe...

dikesempatan ini gUA ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada seluruh warga muslimin dan muslimat dan selamat berkorban ...

*IKLAN* (bapak gua bela banyak lembu, sesiape yang ingin booking utk akikah dan korban majlis perkahwinan , berkhatan , dan lain2 function sile kontek yee)

setakat ni dlu gua coretkan dan bertemu pada post mendatang...
ASSAAMUALAIKUM..




KIRIMARU : tah ape aku taip..

This entry was posted on Monday, November 23, 2009 at Monday, November 23, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 CLICK HERE 2 COMMENT

bapak ko ni kire cam zaidi la banyak lembu eh? geeehe

Tuesday, November 24, 2009

TEPI SKET!!!

hepi ho ho hooooloday abg chik!

Friday, December 04, 2009
Anonymous  

Hello !.
You re, I guess , perhaps very interested to know how one can collect a huge starting capital .
There is no need to invest much at first. You may commense to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you haven`t ever dreamt of such a chance to become rich
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with structures everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become an affluent person?
That`s your chance That`s what you wish in the long run!

I`m happy and lucky, I started to get real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to choose a correct partner who uses your funds in a right way - that`s AimTrust!.
I take now up to 2G every day, and what I started with was a funny sum of 500 bucks!
It`s easy to start , just click this link http://oheqapafe.kogaryu.com/zysafy.html
and go! Let`s take our chance together to get rid of nastiness of the life

Friday, December 11, 2009
Anonymous  

cuti yng lama membuat kan saya keseoragan..fikiran mula memikirkan yg bukan2 :(

Saturday, December 12, 2009
Anonymous  

yo.. thanks for thread

Sunday, December 13, 2009
Anonymous  

semoga menjadi guru yg cemerlang..dimasa akan dtg..amin :)

Friday, December 18, 2009

thanx!!

Wednesday, December 30, 2009

Post a Comment

There was an error in this gadget