Related Posts with Thumbnails

BERANI UNTUK HIDUP.. DARE TO LIVE!  

Posted by K I R I M A R U~

JARAK PERJALANAN YANG HARUS DITEMPUH SANGAT PANJANG
HARUS MELAWATI BEBERAPA TINGKAT DAN TAHAP
BANYAK RINTANGANNYA
NAMUN TUJUANNYA AGUNG
IAITU MENDIRIKAN DAULAH DAN KHILAFAH ISLAM~

ayat - ayat ni lah meruntun hatiku untuk membeli buku yang best neh..

haha baca blom abes lagi pon.

buku ni yang bertajuk " BERANI HIDUP " Karya MD NAJIB ISKANDAR telah gua sambar dengan jayanya masa ke PESTA BUKU ANTARABANGSA 2010 kemarin (sabtu )

gua jangkakan hari sabtu x la ramai sangat orang sbb ahad masih ada.. rupa - rupanya mmg ramai gilerz org yang berpusu - pusu masuk ke PWTC neh...

BAGUS2 GOOD2!!!! ini telah menunjukkan budaya membaca dikalangan rakyat Malaysia telah bertambah ke tahap yang membanggakan ...

Tapi x tau la datang sekadar mencari hiburan , saje suka2 nak menyemakkan keadaan... tapi mmg ramai yang datang memeriahkan suasana... (pakcik2 makcik2 adik2 mintak maap ek saya terpijak kaki anda sekalian huuhu x disengajakan).
(nampak sgt berlakon hahambar...)
(ramai kanak2 sekolah .. bgos2 teruskan usaha)



(tetiba aku terjumpa geng terjah tv9 , tam , irma sorg lagi tah x tau...kat booth PTS)



(ni adalah salah sorang model untuk majalah WANITA & pemenang acara menghias cup cake anjuran utusan.. dapatkan WANITA April ini.. hehe=)



KIRIMARU : sok nk kne observe ni... wah maseh banyak rilex maa... papehal pon membaca amalan mulia: buku : lakaran masa depan:
=)











This entry was posted on Sunday, March 28, 2010 at Sunday, March 28, 2010 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 CLICK HERE 2 COMMENT

yeah,

AKU BERANI HIDUP...

kalo tak, takde laa cerita dalam blog kan, kan, kan...

Tuesday, March 30, 2010

yeah kak white rose
btol3....
hehehe teruskan perjuangan!

Wednesday, March 31, 2010

Post a Comment

There was an error in this gadget