Related Posts with Thumbnails

PERSONA CINTA~  

Posted by K I R I M A R U~

Salam Israk dan Mikraj.
Catatan ini dibuat pada hari cuti umum negeri sembilan sempena peristiwa israk dan mikraj.
hoho~.

Erm arini nk story sket la kat korang pasal kehadiran persona cinta baru dalam hidopku. hukhuk
Aku baru je angkat kuda perang neh dalam dua minggu dari tarikh post ni. *plasik pon ada lagi tau * hehe
Alang2 mengangkat bio la bosa2 sket kan. Al maklum la planing tu perlu kan. Apabila kita gagal merancang maka kita merancang untuk gagal. Eceh. =p



Nama : ADIYAT
Tarikh Lahir : WVK
Tempat Lahir : KUALA LUMPUR
No. Ahli Club : PE 829




Adiyat 



blom transform

  
Bau Kedai x?






Dengan kehadiran Adiyat semoga tros menyuntik semangat utk berjaya dlm hidup dunia akhirat.

This entry was posted on Wednesday, June 29, 2011 at Wednesday, June 29, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 CLICK HERE 2 COMMENT

Anonymous  

nak drive tapi x reti :-(

Tuesday, July 05, 2011

Post a Comment

There was an error in this gadget