Related Posts with Thumbnails

SALAMAT BERJUMPA KEMBALI..  

Posted by K I R I M A R U~

Selamat berjumpa kembali haha
aku kembali dengan bnyak cerita2 hot setelah sekian lama aku mnyepi selama 3 minggu

aku bukan g manepon aku telah menghabiskan masa cuti kat umah dengan prinsip
" no technology makan is pasti"

so aku pon da lame x on laptop kesayangan ni..

nak tau ape aktiviti aku kat umah?

NEO~ ko telah requestkan kat aku so aku cite la hehehe

aku telah menjadi baby sitter amatur

name budak kecik yang berusia 4 bulan ni namenye nur aleesya fatina .. name manje yang kteorang panggil anna-ya..( mana dia) hobinya tidur saja sambil mengisap susu botolnya

mak ayahnya polis jua yang baru je pndah di perkampungan balai polis 2...

so my mum pon setuju la nak jage budak kecik ni..

rumah aku yang dulunya sepi sejak 15 tahun dulu dari tangisan bayi kini dah riuh rendah dengan kehadiran anna-ya

hehe best jugak la... sonok tgk bdk2 kecik ni sambil mengulangkaji teori kanak2 yang telah dipelari pada sem 1 teori piaget hahaha

btol la tu teori2 ni...anna-ya bertopi chef bersama walid
so tu jela keje dan aktiviti selama 2 minggu kat rumah bercuti... pembelajaran dan pengajaran jaga anak... kahkahkah
minggu ynag ke 3 aku dah ada kat kl utuk program baksis( baktisiswa di jerteh terengganu)

ikuti kisahnya.... tau!!!!!!!

This entry was posted on Tuesday, June 23, 2009 at Tuesday, June 23, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 CLICK HERE 2 COMMENT

ko cuti wat anak ye??..kah3

Wednesday, June 24, 2009

Post a Comment

There was an error in this gadget