Related Posts with Thumbnails

TERHIBUR SEKETIKA SEJENAK  

Posted by K I R I M A R U~

mase gua tgh kemas - kemas fail2 bersama2 kotak2 yang bertaburan dalam bilik bagai citer 2012 untuk menyiapkan fail2 untuk MQA tetibe gua ade nampak satu keping kertas yang dah lame terperosok dalam kotak ni..

Membacanya buat gua terhibur seketika..
gua kongsi ngan korang k..

KERTAS SURAT KHABAR adalah lebih baik daripada kertas majalah,dan kalau berlaku di tepi pantai adalah lebih baik daripada berlaku tepi jalan . Lebih baik bermula dengan aksi berlari daripada aksi berjalan. Anda cuba perlu cuba beberapa kali. Ianya memerlukan kemahiran tetapi mudah dipelajari. budak - budak pon bleh rase seronok melakukannya. kalau berjaya , masalah yang berlaku adalah minimum . Burung - burung jarang sekali mendekatinya . ia memerlukan ruang yang luas . air hujan membasahnya dengan cepat . kalau terlalu ramai orang melakukan perkara yang sama , boleh mendatangkan masalah. kalau tiada masalah , ia boleh membawa ketenangan . seketul batu boleh dijadikan sebagai tempat mengikatnya. sekiranya ia patah, anda akan mendapat peluang kedua.


mm cube bc betol2.... ada benda yang tersirat dalam teks ni...apakah maksudnya?
hehehe gua da ade jawapannye...
cubela teka...........
nak tau jawapannye?
follow this blog nex post..
kehkeh.....
cepat2 teka2.....
*angguk2 geleng*

This entry was posted on Friday, November 20, 2009 at Friday, November 20, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 CLICK HERE 2 COMMENT

apekejadahnye newspaper tu???

Saturday, November 21, 2009

neo :
bace dan fahami btol2...
llalala~~~

Sunday, November 22, 2009

Post a Comment

There was an error in this gadget