Related Posts with Thumbnails

BERITA DARI PETALING JAYA  

Posted by K I R I M A R U~

asalamualaikum dan salam sejahtera... eceh gaya2 penyampai berita plak..

nk stori la sket da lame x stori mori neh..
hehe bukan pe skang ni bizi la sket ngan aktiviti2 sekolah yang penat tapi seronok..(penting)
ni ha baru2 ni sek keb(2) Sultan Alam Shah ni baru wat ROADRUN.. berlari atas jalan huiks..
kalo kat sek kampung2 dikenali dengan merentas desa.. tapi kat tengah pekan ni mane la nak carik desa2 ni huhu...

so berlarilah kanak2 milo ni diatas jalan jam 310 ptg.. petang tau ..
mmg panas.... tapi panas 2 la menyemarak semangat kanak2 milo ni.. haha...( cian korang la ye bdk2... =)

mggu ni full ngan aktiviti kesukanan sebb da nak sukan da pon...
lect pon blom dtg observe... (heaven sungguh la korang cikgu praktikum)..
so bejaga2 la kalian...

jmpe nex post uollcikgu hasimi memberikan sepatah dua kata " follow me


majlis penyampaian hadiah

cikgu yg over

This entry was posted on Wednesday, March 3, 2010 at Wednesday, March 03, 2010 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 CLICK HERE 2 COMMENT

Istilah best tu..budak2 milo. kita dulu pun jadi budak milo gak. hehehe..

rileks je time observe. meminjam kata2 lect akak dulu, kesilapan tu mesti ada. yang penting kita perbaiki apa yang ditegur.

kalau dah perfect sangat, tak layak lak jadi practical teacher.

Wednesday, March 03, 2010

wah...eksen je lebih...cube lari sama2 ngn bdk2 tuh, sure kalah...

hahahaha...

Thursday, March 04, 2010

sukan ke x au ttp akn diobserve..
btw mn lg gmba2 yg best????xkn tu je???

Thursday, March 04, 2010

UIKS AKAK WHITE ROSE:

HAHA DA TEST DA NGAN BDK2 MILO NI..
KOMPEM BDK2 KALAH SEBB MINOM MILO BANYAK SEBLOM LARI LALALA~~ =)

Thursday, March 04, 2010

HAHA ZAHIRA :

GAMBA2 KAT NAZMI LA DIA XNK BAGI..
KO PON KNE BJAGE2 SBLOM DI OBSERVE.. TAPI KALO NAK AKU PON BLEH OBSERVE KO HAHAHAH AMACAM?

Thursday, March 04, 2010

AKAK ASILAHMUHAJER :
HEHE BUDAK2 MILO SEBAB ARITU DAPAT MINOM MILO FREE SO JDI KUAT DAN SEHAT HEHE...

HA BTOL2 KALO DA PERFECT NK JE TROS POSTING.. KAN KAK KAN... =)

Thursday, March 04, 2010
Anonymous  

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Sunday, March 07, 2010

ahhh buat2 bz plk..padahal jalan2 je kat padang..!!haha

Tuesday, March 09, 2010

Cikgu yang over ye?
Hehehe...kalau kite satu sekolah mesti kite akan over sama-sama...

Wednesday, March 24, 2010

haha Mrs Zuki :

sama2 melethop la nnt haha =)

Thursday, March 25, 2010

Post a Comment

There was an error in this gadget